keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pingale osallistuu: Vauvakassikeräys 2013

Ystäväni vinkkasi minulle hienosta mahdollisuudesta auttaa vähävaraisia lapsiperheitä. Vaaka ry kerää pienimuotoisia äitiyspakkauksia Sortavalaan ja Viroon. Vauvakassin sisältöön kuuluu hyväkuntoisia käytettyjä/uusia vauvanvaatteita ja -tarvikkeita. Otin mielelläni haasteen vastaan! Minussa on aina asunut pieni hyväntekijä ja rahalippaiden kanssa kadunvarsilla hymyilevät kerääjät saavat minussa aikaan huonon omantunnon, jos en kolikkoa lippaaseen kilauta. Joka vuosi jokunen lantti johonkin lippaaseen tiensä löytää. Parilla kolikolla en kuitenkaan maailmaa pelasta, mutta toivon edes jonkun saavan siitä hyvän mielen. Ainakin itse saan.
 
Tähän vauvakassikeräykseen oli helppo osallistua. Lukiessani luetteloa toivotuista/vaadituista vaatteista ja tarvikkeista olin jo lähes koonnut kassin mielessäni valmiiksi. Ainoa pohdintaa aiheuttanut kohta koski kevyttoppa-, fleece- tai villapukua. En raaskinut luopua itsetehdyistä/saaduista villapuvuista tai fleecehaalarista. Päätin silti luopua Inkan äitiyspakkauksessa olleesta kevyttoppapuvusta, koska jos tähän taloon joskus toinen lapsi suodaan niin hän saa aikanaan omansa omasta äitiyspakkauksestaan.
 
Meillä oli kaksi toppahaalaria sekä kahdet toppatöppöset ja -tumput, joten oli helppo pakata kassiin toiset. Olin saanut ystävältäni aikoinaan hänen lapsensa äitiyspakkauksen toppatarvikkeet, joten ne pääsivät nyt kiertoon. Inkan oman äitiyspakkauksen toppapuku saattaa päästä vielä käyttöön, koska likka taitaa mahtua siihen vieläkin! Vauvakassiin pakkaamistani vaatteista osa oli äitiyspakkauksesta, osa ostettuja ja osa itse tehtyjä.
 
Vauvakassin pakkaamisesta tuli hyvä mieli. Olisi ihanaa saada tietää millainen perhe vauvakassini saa tai mihin päin se päätyy. Se tuskin onnistuu, mutta hyvä mieli silti pysyy. Jos sinulla on joutavia vauvanvaatteita eikä kirpputorimyyminen innosta, tutustu Vauvakassikeräykseen ja laita hyvä kiertämään!  Keräykseen voi osallistua myös pelkällä toppahaalarilla. Kuinka monta kassia Pingalen lukijat saavat kasaan?
 
 


 

Pakkaamani vauvakassin sisältö:
 
 kangaskassi
 toppapuku
 lämmin, nauhallinen hattu ja aluskypärälakki
 toppatöppöset ja toppatumput
 kevyttoppapuku
 7 sisävaatekertaa (50 - 74 cm) ja kahdet sukat
 puolipotkuhousut
 2 vauvan ensilelua
 vauvan aluslakana
 pyyhe

Vauvakassi odottaa keräykseen pääsyä!
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hienoa, hienoa! Sain tänään vietyä kassini keräykseen asti :)

      Poista