sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Synttärilahja vauvakaverille

Ystäväni vauva täyttää huomenna yhden vuoden. Tosiaan, vauva. Vastahan se pikkuruinen Sara syntyi! Kävin tapaamassa häntä Kätilöopistolla viime vuoden tammikuussa. Tyttö oli pieni, tyytyväinen, ihana ja suloinen. Tapaamisemme hissiaulassa on jäänyt mieleeni myös siksi, että minulla oli ensimmäinen ultraäänitutkimus samana päivänä. Olin samalla innoissani ja haltoissani saadessani pidellä uutta pientä ihmistä, mutta samalla tuleva tutkimus jännitti. Kohtaamiseen Saran kanssa tiivistyi kaikki se jännitys, into, pelko, odotus ja toivo: onkohan siellä mahassani ketään?
 
No olihan siellä! Oli todella liikuttavaa nähdä tietokoneen ruudulta mahassani majaileva pieni toukka, jolla sykki pikkuruinen sydän. Siitä on nyt (vajaa) vuosi. Saraa ja toukkaa juhlimme tänään!
 
Lahjaksi viehättävälle yksivuotiaalle vein keltaisen kaurishaalarin, vaaleanpunaisen apinaruokalapun sekä pienen Puppe-kirjan. Kangasta leikellessäni hoksasin hauskan yhteensattuman: Sara on horoskoopiltaan kauris! Enhän mä mitään horoskooppeja ulkoa muista, mutta netistä tsekkasin... Samalla tein tyttärelle ruokalapun ja potkupuvun.
 


Synttärisankarin kaurishaalari.
 
 
Inkan vuodenaikapotkupuku.
 
Pienempi ruokalappu meidän tytölle, isompi sankarille.
 
Takakankaana PUL-kangasta.
Nepparikiinnitys. Toiseen ompelin epäonnistuneen tarranauhaviritelmän,
joka ei ansaitse lähikuvaa.

Uudet haalarit tositoimissa päivänsankarin yllä.
 
 


Keltainen kauriskangas ostettu Piilo-kirppikseltä. Vaaleansinipohjainen Vuodenaika-kangas sekä vaaleanpunainen apinakangas on tilattu Royal-tuotteelta. Toisen ruokalapun kangas on nimeltään Nalle kävelyllä, tilattu Metsolasta. PUL-kankaat Myllymuksujen valikoimista.
 

6 kommenttia:

 1. Noi on vaan NIIN makeita noi sun ompelukset! Millä ajalla sie niitä väsäät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tässä äitiyslomalla ole muuta kuin aikaa! No ei vaan, monesti kutsun mummon kylään, kun saumurijalkaa vipattaa. Kyllähän Inka viihtyy kivasti myös lattialla. Viltti vaan ompeluhuoneen lattialle ja tarpeeksi viihdykettä ympärille :) Se valkovihreä potkupuku kyllä joutaa teille! Tajusin just, että mitä mä pienellä/just sopivalla teen, kun pienemmälle nukelle se menis kauemmin ja voin tehdä Inkalle uuden.

   Poista
 2. Ihania taas! Ja kiva että lahja pääsi heti käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jännittikin vähän, että sopiiko vaate neidille.

   Poista
 3. Mä en kestä! Nää on niin ihania! Taas noita trikoita Piilossa ihastelin, mutta kun enhän mä osaa tehdä niistä mitään. Sun täytyy perustaa kohta joku tilausompelimo (-saumurimo?) ja laittaa tuotteita myyntiin. Kysyntää varmasti olisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis kyllä mieli perustaa saumurimo.. Mutta en tiedä riittääkö taito ja rahkeet tuotantoon. Mua ei saa päästää pitkään aikaan Piilon kangaslaarille!

   Poista