tiistai 1. tammikuuta 2013

Vehreä ompeluhuoneeni

Ajattelin näyttää millaisissa tiloissa ompeluksiani tällä hetkellä teen. Aikaisemmin jo kerroin, että ompelukoneeni on kasvien valtaamalla pöydällä. Kaikki kasvini eivät elä ihan kukoistuskauttaan, varsinkaan tuo punaisessa ruukussa oleva vehka... Osa kasveista on jo löytänyt paikkansa, mutta nämä taitavat odottaa vielä ikkunalautojen tai kukkajakkaroiden ilmestymistä. Peilikin hengaa kotoisasti seinää vasten. Heti  oikealla on ovi parvekkeelle. Huoneessa on myös kaappipakastin, vesivaraaja sekä karmeat ikivanhat ruskeat (kiinteähköt) kaapit, jotka toimivat siivoussilitystyökaluvessapaperiyleisrojukaappeina.
 
 


 


Tämä senkki oli edellisessä asunnossa keittiössä. Nyt se joutui ei-niin-paraatipaikalle ompeluhuoneeseeni keittiön oven taakse. Puisesta ovesta pääsee kylpyhuoneeseen ja saunaan. Ja kylppäristä vessaan ja siitä meidän tulevaan makuuhuoneeseemme. Ja makkarista olkkariin ja siitä eteisaulaan ja taas keittiöön... Senkki on täynnä kankaita, lankoja ja ompelutarvikkeita. Vihreät korit odottavat jatkosijoituspaikkaa, mutta en kuvausta varten alkanut siloitella totuutta.
 
Ompelutarvikelaatikko eli skriimi on joululahja äidiltäni monen vuoden takaa. Nyt se alkaa pullistella liitoksistaan, mutta kuuluu ehdottomasti ompeluhuoneeni sisustukseen. Stereot ovat ikivanhat, mutta (jokseenkin) toimivat. Radio särisee ja levyt soivat valikoidusti. Vehje ei ole ollut vuosiin käytössä, mutta mikä ilo olikaan kaivaa CD-levyt kaapeista ja kuunnella ommellessa hyviä biisejä. Minä niin nautin!! Ihan parasta on laittaa hetkeksi ovet kiinni, laittaa musiikki täysille ("täysille") ja kaivaa kankaat esille. Myös tyttö on päässyt katselemaan lattiantasosta äidin jorausta ja fiilistelyä musiikin ja ompeluksien kanssa. Pikkuinen hihkuu ja katselee silmät pyöreinä äidin ketkutusta.
 
 

2 kommenttia:

  1. Hihii, olisipa hauska olla kärpäsenä katossa katselemassa sun ketkuttelua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah!! Siinä tulis vähintään paha olo kärpäselle. Heti sen myötähäpeän jälkeen.

      Poista