sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Minttusuklaahullu ilahtui

Kävimme tänään kaupassa ja jogurttihyllyllä katse hieman harhaili myös vanukashyllyille. Pieni minttusuklaahullu sisälläni riehaantui aivan täysin! Löysin hyllystä Arla Ingmanin Susette-sarjan uuden tulokkaan: minttusuklaavanukkaan. Sanoin jopa isännälle, että olen odottanut tätä koko elämäni! Minttusuklaavanukasta, pienet on elämän odotukset. Kaksi purkkia eksyi ostoskärryihimme ja ensimmäisen tuhosin lähes heti kauppakassien purkamisen jälkeen. Maku oli reilun suklainen, mutta juuri ihanan raikas mintun ansiosta. Koko oli juuri riittävä, koska isompi törppö olisi käynyt äklöksi.
25405
Herkkukuva on lainattu täältä
Kutsuin itseni ja tyttäreni lauantaina ystävälleni kylään pääkaupunkiin. Kaupassa mietimme mitä jälkkäriä meidän tekisi mieli. Päädyimme etsimään minttusuklaajäätelöä (arvaatteko kuka sitä ehdotti?). Löytyi vain minttujäätelöä! Asia korjaantui niin, että raastoimme Fazerin sinistä jäätelön päälle. Mums!
 
Välillä kyllä huolestun tästä makeanhimostani. Olen aina lokeroinut itseni ehdottomasti enemmän suolaisten herkkujen ystäväksi. Kun tekee mieli jotain hyvää, pienikin määrä makeaa riittää tyydyttämään sokeriherkkutarpeen. Tässä samalla muuten mussutan viinikumeja, niitä ainoita oikeita Bassett'sin viinikumeja. Kirpeitä versioita tosin. Alussa mainitsin syöneeni minttusuklaavanukkaan lähes heti, mutta pitänee mainita, että sitä ennen herkuttelin lämpimillä karjalanpiirakoilla meetwurstin kera, ahhh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti