tiistai 29. huhtikuuta 2014

Äitiyspakkauksen makuupussi uusiksi taas

Jälleen kerran on ollut aika juhlistaa yhden ystäväni syntyvää vauvaa. Ystäväni oli miehensä kanssa päättänyt olla ottamatta äitiyspakkausta, joten täytyyhän Pingalen edes jotain äitiyspakkausmaista antaa lahjaksi! 

Lähdin eräänä päivänä Lanttilan jättikirppikselle etsimään käytettyä äitiyspakkauksen makuupussia ja ensiyrittämällä löytyi kaksi! Samanlaiset pussit olivat loistokunnossa, vetoketjut toimivat ja kankaat olivat puhtaita ja ehjiä. Ennen tuunausta kuitenkin pesin makuupussit. Valitsin päällystyskankaaksi melko tavallisen puuvillakankaan, jottei se olisi liian räikeä tulevan äid.. siis vauvan silmille.

Harmikseni en löytänyt tietoa minkä vuoden äitiyspakkauksesta makuupussi on, tietääkö joku muu? Vai onko se edes äitiyspakkauksesta...? Ensimmäiseen makuupussituunaukseen verrattuna tämä versio on huomattavasti siistimpi ja onnistuneempi, mutta onneksi ensimmäinen tulikin omaan käyttöön. Ompelin uuden kankaan samalla tavalla kuin edellisen makuupussin kohdalla eli en ratkonut vanhasta pussista mitään vaan ompelin huolitellun uuden kankaan kiinni aivan vetoketjun viereen.

Makuupussi ei ole ehkä kesää vasten syntyvälle vauvalle ajankohtainen, mutta toivottavasti se pääsee käyttöön makoilualustana tai viimeistään viileiden syysilmojen tullen. Lisäksi ompelin tulevalle pienokaiselle reippaat krokotiilipöksyt!2 kommenttia:

  1. Tuo pussi oli vuoden 2007 pakkauksessa, kun sain esikoiseni!

    Ihanat pöksyt ja tuunaus on tosi onnistunut!

    -kreetta

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kreetta! Arvokasta tietoa :)

    VastaaPoista