lauantai 13. joulukuuta 2014

Uusix-verstaan joulubasaari

Kirjoittelin vuosi sitten hurahtamisesta joulumyyjäisistä. Olin juuri käynyt Kyläsaaressa Uusix-verstaan joulumyyjäisissä ja innoissani esittelin löytöjäni. Vuoden takaisesta postauksesta ja Uusix-verstaan nettisivuilta voi lukea verstaan tarkemmasta esittelystä, joten jätän infon nyt kertaamatta.

Kaikki tuotteet on tehty kierrätysmateriaaleista! Tänään joulubasaarista tarttui mukaan kaunis valkoinen puujakkara, kaksi pulpetinkannesta tehtyä magneettia, tonttulakki (samanlainen kuin tyttärelle viime vuonna ostettu) sekä fillarin sisäkumista tehdyt siipikorvikset.

Samanlaisen tonttulakin löytäminen oli mielessä ja ilokseni sellaisen löysin! Mustista "nahkakorviksista" haaveilin myös ja niitäkin oli tänä vuonna! Jakkara oli mahtava heräteostos, koska lapsiperheessä ihania pikkujakkaroita ei voi olla liikaa, eihän?

Viimeisissä kuvissa esiintyvät mustat pannunaluset ostin jo viime vuonna, mutta silloin en niitä esitellyt, koska kuvittelin antavani ne lahjaksi. Pah, niin ihanat trikookuteesta virkatut pannunaluset olivat, että pidin ne itselläni!


Puujakkara 20 €

Tonttulakki 9 €

Pyöränsisäkumisiipikorvikset 12 €

Jääkaappimagneetti 4 €

Viimevuotiset pannunaluset, en muista hintaa.


Harmiksenne en tajunnut ottaa kuvia muista tuotteista, mutta tarjolla oli paljon erilaisia tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista tehtyjä tuotteita (kasseja, essuja, pussukoita, tyynyliinoja, patalappuja ja -kintaita...), koruja, puutuotteita ja vaikka mitä! Joulubasaari on valitettavasti vain kerran vuodessa, mutta Kyläsaaressa sijaitsevan Kierrätyskeskuksen kyljessä sijaitsee Uusix-verstaan myymälä, joka on auki arkisin 9-16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti