maanantai 14. joulukuuta 2015

Kun Pingale ihanan mekkokaavan löysi

Nyt se on löytynyt! Lähes täydellinen mekkokaava! Ylhäältä istuva ja alhaalta liehuva, mutta ei enempää leventävä.. Olen vartaloltani päärynä, A-muotoinen, ehkä vähän myös X? Vartalolleni on aina ollut vaikea löytää itseäni miellyttäviä vaatteita. Myös silloin nuoruusvuosina vartalonmalli oli sama, vaikka kiloja olikin huomattavasti vähemmän. Lantio ja reidet ovat leveät, vyötärö löytyy.


Tämän mekon malli on sama kuin edellisen postauksen harmaa mekko. Yläosa on ommeltu Stunning Rosy -kaavalla (lasten Ottobre 3/15) ja helma on puolikello ja vähän päälle. Kaavaan tein jälleen muutoksia sen verran, että pienensin pääntietä huomattavasti ja huolittelin pääntien kaksinkerroin taitetulla kaitaleella. Hihat jatkoin pitkiksi kesälehden ohjeen lyhyistä hihoista.


Olen tainnut hehkuttaa täydellisen kaavan löytymistä ennenkin. Se taisi tapahtua niiden kietaisumekkojen kohdalla, mutta joku niissä sitten kuitenkin tökki. Pääntie oli niin avara, että halusin aina laittaa alle topin. Koti- ja kyläilykäytössä kaksi paitaa päällekäin on monesti minulle liikaa, varsinkin lasten kanssa touhutessa. Näiden Stunning Rosy -mekkosten kaveriksi riittää sukkahousut tai miksei legginsitkin. Ja alusvaatteet.

Jämäkkä jersey on ostettu Ikasyr-nettikaupasta ja se on nimeltään Blossom. Kaapissani olisi aikuiseen makuun yksi ihana joustofrotee ja yksi joustocollege. Mietin miten ne käyttäytyisivät mekkoina. Jatkoa seurannee.




10 kommenttia:

  1. Ooh miten upea mekko<3 ja Pingale on upea myös;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, eitsu! Olen tästäkin mekosta niin kovin iloinen :)

      Poista
  2. Hurjan kaunis tämäkin! Tekisi mieli testata tuota kaavaa, mutta todnäk tuo leikkaus jäisi rintojen päälle miulla :( Jaksaisikohan sitä mittailla.. :) Siulle tämä malli sopii kyllä mahtavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina! Testaa ihmeessä! Kokeile vaikka jollekin halvemmalle kankaalle ja siitä saattaa vahingossa tuli aivan huippu, kuten mun harmaalle kävi :D Mä en ole mikään kaavaguru, mutta voisiko tuota "rintapalaa" jatkaa vähän alemmas? Jään odottelemaan sun versiota :)

      Poista
  3. Oih! Tämä istuu sulle täydellisesti. Todella kaunis! <3 Mä luulen, että vaikka mun vartalonmalli on erilainen (oon aika tasapaksu pökkelö isoilla hartioilla ja muhkeilla reisillä), niin voisi sopia mullekin. Hmmm.... :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis! Tämä mekko istuu sulle kyllä todella hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Unelmallinen! Näitä mekkoja on kyllä pidetty vuorotellen :)

      Poista