torstai 13. syyskuuta 2012

Kaksi potkupukua

Vuosiloman alkaessa toukokuun lopulla minulla oli aikaa ommella yhtä sun toista. Piirtelin myös kaavoja, muun muassa yhden Metsolasta ostetun potkupuvun mallia mukaillen. Ompelin potkupukukaavoista kaksi eri versiota. Toisen puvun lahkeisiin ompelin resorit ja toiseen "tossut". Eteen tuli totuttuun tapaan myös ongelmia. On todella haasteellista ommella henkseleiden kaarteita ensinnäkin saumurilla ja toiseksi kaksoisneulalla... Ensi kerralla teen henkselit varmasti toisella tavalla. Siitä sitten lisää, jos ensi kerta tulee.

Vihreä kangas on tilattu Metsolan nettikaupasta ja valkoinen kangas löytyi Vuosaaren Piilo-kirppikseltä.

Kun tyttäremme syntyi ja hypistelin hänen vaatteitaan huomasin kuinka valtavia useat vaatteet ovat. "Tämä menee vasta monen kuukauden päästä" ja "Tämä laitetaan pinon alimmaiseksi, kun on niin iso!" Mitä vielä, onneksi on tullut hypisteltyä vaatteita uudemman kerran! Jotkut isolta tai pitkiltä näyttävät vaatteet menevät juuri nyt, muun muassa se Metsolan potkupuku. Tässähän tulee ihan hätä, että ehdinhän pitää kaikkia ihania vaatteita! Tai siis vauva ehtii pitää...

Olen taas tilannut mummon hoitam... tai siis minun seurakseni huomiselle. Suunnitelmissa olisi saada jotain ommeltua, mutta katsotaan meneekö aika sittenkin pikku kauneusuniin tai kodin järjestelyyn.

Resoriversio.
Kasvunvaraa.

Tossumalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti