perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kuvakansioiden kätköistä

Monesti pohdin tarvitseeko/ansaitseeko jokainen ompelemani vaate esittelyn täällä blogissani. Joskus on kiva esitellä vaikka vain yksi vaate, jos siihen liittyy jotain erityistä. Esimerkiksi paita, jonka ompelin omalle äidilleni, ansaitsi ehdottomasti oman postauksen! Välillä tulee hetkiä, jolloin yhdessä viikossa valmistuu monen monta vaatetta. Olivat ne sitten omaan perheeseen tai vaikka lahjaksi.

Tässä postauksessa pääosaa näyttelee se kuuluisa kuvakimara, jonka kuvat ovat löytyneet läppärini ja kännykkäni kuvakansioista. Kuvien laatu on hyvin vaihtelevaa, kuvaustaustat erilaisia ja muutenkin yhteneväisyys on hyvin kaukana. Vanhimmat kuvat ovat tammikuulta... Olkaa hyvät!

Alkuvuodesta kävin Eurokankaassa missä lie kangasaikeissa. Bongasin tyllilaarista kauniita glittertyllejä, joista syntyi kolme tyllihametta. Hameista kaksi annoin syntymäpäivälahjaksi alkuvuoden päivänsankareille ja kolmannen tein omalle prinsessalleni. Tyllin alla on trikoinen kellohelma ja vyötäröllä leveä kuminauha trikookujassa.


Maaliskuiselle kolme vuotta täyttävälle päivänsankarille ompelin lahjaksi Noshin lippapipokaavalla ommellun lätsän sekä nappilistapaidan. Tupsun tekoa kokeilin ensimmäistä kertaa sitten peruskoulun. Miten se renkaan koon arviointi olikin niin vaikeaa?! Ensimmäisestä tuli jättimäinen ja jouduin leikkelemään sitä pienemmäksi. Yhdestä tupsusta sain soikean!


Samaan syssyyn ompelin ystävän pojalle sekä omille lapsille pipoja ja lippiksiä. Pipon kaava on Ottobren numerosta 4/15 (Pink Drops).


Tämän vuoden ensimmäisestä Ottobre-lehdestä bongasin kivannäköisen Tropical-mekon. Ompelin purppuranpunaisen mekon kaavan mukaan (ihan snadisti kaventaen), mutta minttuun mekkoon lisäsin pituutta viitisen senttiä.


Kävimme tyttären kanssa kevätmatkalla Oulussa. Ompelin sinne muutaman pipon tuliaisiksi! Osa näistä meni myös naapurin lasten päihin.


Viimeiseksi säästin tämän ihanuuden. Paapiin persikanvärinen Siesta-luomutrikoo on minusta niiiiin kaunis! Ompelin siitä mekon rakkaalle kummitytölleni kaksivuotislahjaksi. Kaava on Ottobre 4/15-lehden Curious Rabbits koossa 98cm. Nätti mekko nätille tytölle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti