maanantai 25. huhtikuuta 2016

Syntymäpäivälahjat vanhemmilleni

Vanhempani täyttivät vuosia viime viikolla. He ovat syntyneet samana vuonna neljän päivän ikäerolla, joten kutsu synttärikakulle tulee yleensä samalle päivälle. Tänä juhlapäivänä halusin ommella heille molemmille lahjaksi jotain henkilökohtaista. Äidille ompelin paidan ja isälle kankaiset suojat rannetuen alle.

Äidilleni olen ommellut aiemmin yhden paidan, josta kirjoitin viime kuussa. Muutin muokattua kaavaa pääntien osalta pikkiriikkisen avarammaksi, mutta muuten paita taitaa olla samanlainen kuin viimeksi eli Stormy Blue melko paljon muokattuna (Ottobre 5/12). Kangas on ihana Pulmu, joka muistuttaa minusta kovasti Iittalan Kastehelmi-astiastoa. Ja sitähän äidin kaapista löytyy!
Mestarikeilaaja-isäni on pitkin talvea vihjaillut tarvitsevansa uusia kangassuojia, jotka puetaan keilauskäteen rannetuen alle. Lahjaidea oli siis hyvin helppo keksiä! Tilkkulaatikosta löytyi hauskoja joustofroteita, joista ommella hurautin neljä suojaa. Vuorina ja ihoa vasten on vielä coolmax-kuivaliinakangasta kosteutta siirtämään. Malli on kopioitu isäni aiemmasta kaupasta hankitusta rannesuojasta ja täältä löytyy pari muuta ompelemaani suojaa.


Onnea onnea rakkailleni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti