perjantai 12. elokuuta 2016

Pingale sisustaa

Kuulun niihin ihmisiin, jotka laittavat verhot ikkunaan ja katsovat samoja verhoja seuraavat kymmenen vuotta. En voi ymmärtää kesä-, talvi- ja jouluverhoihmisiä. Huh, mikä vaiva! Sama Madeiralta ostettu päiväpeitto on ollut meillä (vasta) kolme ja puoli vuotta, mutta uskon ja toivon pitäväni siitä vähintään saman ajan eteenpäinkin.


Olemme kovin laiskoja muuttamaan kodissamme mitään isompaa. Isommat hankinnat liittyvät lasten huoneisiin ja säilytysratkaisuihin. Joulukuussa ostimme ensimmäistä kertaa parisängyn kaupasta. Tähän asti olen nukkunut jonkun vanhassa sängyssä. Uusi sänky hankittiin ihan tarvesyistä, kun edellisessä oli huono nukkua. Uuteen halusimme leveyttä 180 cm sekä päädyn. Sellaisen sisustukseen sopivan! Ja mikä onni, että Madeiran päiväpeitto sopi myös uuteen sänkyyn, huh.

Mutta nyt olen sisustanut. Tein uudet sohvatyynyt! Voitte ihastella muutosta ennen ja jälkeen -kuvia verraten. Muutos on häikäisevä!

Ennen!

Jälkeen!


Uusien ihanien sohvatyynyjen puuvillakangas on (tietenkin) Marimekkoa ja kuosin nimi on Purnukka. Ostin tämän kankaan ihan vartavasten sohvatyynyjä ajatellen ja kuvittelin saavani vähän vaihtelua ja muutosta olkkariin. Mutta onhan tämä kangas nyt edes vähän raikkaampi kuin edellinen Vanhakaupunki?

Opettelin tyynyihin minulle ihan uuden tavan kiinnittää vetoketju. Että oikein hykertelin näiden valmistuessa, että se vetoketju ei tosiaan näy ollenkaan! Ja se tapa oli suunnattoman helppo. Hyvät ja kuvalliset ohjeet löysin Mehukekkerit-blogista, kiitos!


Bonuksena vilautan teille kylpyhuoneen vessaamme. Tämä on isännän viimeisin panostus sisustukeen. Krisallikruunu vessaan. Kyllä näkee lukea sarjakuvia!
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ihan on tässä pitänyt totutella tähän värimaailman muutokseen :D

      Poista