maanantai 29. elokuuta 2016

Pussukoita nuorille naisille

Tässä kuussa olen päässyt juhlimaan kahta kaunista nuorta naista. Toinen sankari, minun rakas kummityttöni täytti jo 17 vuotta! Ompelin hänelle hänen toiveidensa mukaisen meikkipussukan. Kankaiden kanssa sain vapaat kädet. Kangaskaappia penkoessani käsiini osui täydellinen kuosi, Marimekon mustavalkoinen puuvilla nimeltään Ajatus on tärkein! (Muistin ensin, että kuosin nimi on Jokaiselle jotain!)

Hän antoi pussukalle suurinpiirtein-mitat ja suunnitelman mitä pussukkaan tulisi mahtua. Ompelin meikkipussin mukaillen Mehukekkereiden koristetyyny-ohjetta, jota pystyi loistavasti soveltamaan kyseisen vetoketjun ompelutavan tähänkin! Meikkipussin vuoriksi pääsi leikkisä sirkuspuuvillakangas.



Toinen kaunis nuori nainen juhli ripillepääsyään. Ompelin hänelle yhtenä osana lahjaa samasta kankaasta pussukan, jonka käyttötarkoituksen hän saa itse päättää. Malli on hieman erilainen ja otin mallia Hand made Hippu -blogin pussukkaohjeesta. Mainio ohje sekin! Vuorina on vaaleanliila pilkkukangas. Tässä on enemmän sellaista beautybox -henkeä, ja edellinen oli sellainen käsveskaan sopiva kompakti pussi.



Kummityttö pakkasi oitis meikkipussukkaansa tärkeimmät meikkinsä ja sujautti käsilaukkuun. Rippilapsi kertoi lähtevänsä pian luokkaretkelle ja ottavansa pussukan mukaansa. Parhaita palautteita!


2 kommenttia: