torstai 11. elokuuta 2016

Rai rai, raikkaita raitoja!

Yöpukuja tarvitsee aina. Mutta joku niiden ompelemisessa tökkii eikä aloittaminen houkuttele. Ehkä se on se, että ne eivät ole näkyviä ompeluksia. Niitä pidetään öisin, eikä kukaan muu näe niitä kivoja kankaita. Onpa siinäkin syy, mutta taitaa se se olla!

Marimekon keväisestä ystävänmyynnistä nappasin ostoskoriin muiden aarteiden sekaan kolmen metrin raitatrikoopalan. Kolme metriä ihanaa raitaa! Ensin ajattelin ommella jommalle kummalle lapselle niistä lakanat, mutta tulin toisiin aatoksiin. Yökkäreitä, raikkaita raitayökkäreitä!


Ja kun vauhtiin pääsin, leikkelin samalla osat neljään yöpukuun! Kolmeen 98-kokoiseen mekkoyökkäriin ja yhteen pyjamaan. Kaavana mekkoversiossa käytin Ottobre 6/15 -lehden Penguin-mallia ja pyjamassa saman lehden North Pole-paitaa ja Fall Asleep -housuja koossa 92. Kätköistä löytyi pyjamaan täydellisen värinen resori!

Mekkoyökkäreistä kaksi ompelin kummitytöille nimipäivälahjaksi. Kuvissa toinen pääsikin malliksi ollessaan meillä päiväkylässä. Hauskat olivat kuvaukset ja niin paljon valinnanvaraa kuvissa! Päiväpyjamabileet!

4 kommenttia:

 1. Voi apua, miten ihania kuvia! Mä en kestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä kivat pyjamabileet 😍 Ipanapa taisi soida taustalla. Laitan sulle tulemaan toisenlaisia kuvia joku päivä!

   Poista
 2. Ihania yökkäreitä <3 suloiset lapset <3 ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eitsu! Minustakin nämä viipottajat ovat niin suloisia ja yökkäritkin onnistuivat :)

   Poista