torstai 13. marraskuuta 2014

Tukkapyyhe

Sinä pitkähiuksinen! Inhottaako sinuakin suihkunjälkeiset märät ja valuvat hiukset? Kyllästyttääkö sinuakin pestyihin ja märkiin hiuksiin kiedottu iso ja paksu kylpypyyhe? Pyyhe, joka ei pysy päässä jalkoja rasvatessa vaan aukeaa ja humpsahtaa lattialle? Ratkaisu tähän on tukkapyyhe! Mainio keksintö, jonka olen aikoinaan naapurin Irmalta pöllinyt.

Pieni ja froteinen pyyhe mahtuu kätevästi mukaan treenikassiin, uimakassiin, saunakamoihin, mökille saunan naulaan ja etenkin kodin kylppäriin. Ja on niin kätevä arjen apu!

Ja päähän se puetaan näin. Tai siis minä puen, jotkut laittavat "kupin" otsalle ja hännän töröttämään ylöspäin.


 

Edit. 9.4.2015
Lukijan pyynnöstä mittoja tukkapyyhkeeseen! Korkeus siis 66 cm ja leveys leveimmästä kohdasta mitattuna 26 cm. Loput muodot fiilispohjalta.. Kuvassa juuri märistä hiuksista lattialle nakattu pyyhe!


4 kommenttia:

 1. Mä olen tätä pohtinut tekeväni jo pidemmän aikaa ja nämä kuvasi saivat taas innostuksen syttymään uudelleen...olisiko sulla jotain hyväksi havaittuja mittoja antaa? Tämä olisi niin kätevä pienelle tytöllekkin jokke iso pyyhe on liian raskas päässä pitää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin postaukseen uuden kuvan mittoineen! Toivottavasti antaa jotain osviittaa.. :) Tuon vinonauhankin laitan nykyään eri tavalla. Taitan froteen reunaa pari senttiä oikealle puolelle ja ompelen vino-/koristenauhan sen päälle. Eli nauhan molempien reunojen tikkaukset tulevat froteen samalle puolelle näkyviin.

   Ompeluintoa! :)

   Poista
  2. Suuren suuri kiitos! Täytyypä alkaa mallin piirtoon, josko saisi vihdoinkin tuon tähän tarkoitukseen säilötyn pyyhepinon pois :)

   Poista
  3. Hienoa, vielä kierrätystukkapyyhkeitä! :D

   Poista