maanantai 10. marraskuuta 2014

Vessapaperiteline kankaasta (ohje)

Eilen vietimme isänpäivää käymällä vanhempieni luona päivällisellä. Olin ommellut isälleni lahjaksi kankaisen vessapaperitelineen. Onhan hänellä sentään oma vessa, johon sen voi ripustaa! Vinkkasin myös, että jos sille tulee parempaa käyttöä vaikka mökin hyyskässä, niin sinne vaan!

Valitsin kankaaksi melko luirua kangasta, materiaalista en sen tarkemmin osaa sanoa. Päädyin tekemään telineen neljälle rullalle. Leikkasin kankaasta noin 170 cm pitkän suikaleen, joka oli suurinpiirtein tuplasti vessapaperirullan levyinen. Taitoin pitkittäin kahtia ja ompelin pitkät reunat yhteen nurjalta puolelta. Käänsin kangaspötkön oikein päin. Silitin pötkön niin, että sauma tuli keskelle, jotta sitä ei valmiista telineestä näy ollenkaan.


Taitoin telineen (onko sille parempaa nimeä?!) puoliksi, mittasin omat kotelot rullille 20 cm välein, laitoin nuppineulat merkeiksi. Ompelin nuo kolme poikittaista ommelta. Ompelin ripustusnarun ja kiinnitin sen telineen yläsaumaan, jonka ompelin samalla. Vessapaperit vaan telineeseen ja tadaa, kätsä systeemi on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti