torstai 8. lokakuuta 2015

Pingale osallistuu: Roosa nauha -huutokauppa (2/2)

Huomenna se on! Ompeluryhmä Saumanvaran Roosa nauha -huutokauppa! Olettehan jo selailleet ihanuudet läpi? Käsintehtyjä tuotteita ladataan ryhmän kansioihin tänään iltakymmeneen saakka, joten vielä tulee varmasti lisää huudettavaa ja ihasteltavaa. Eli huomenna aamu-kymmenestä ilta-kymmeneen on aikaa huutaa itselleen kotimaista käsityötä. Huomatkaa, että tuotteet on kätevästi jaoteltu kansioihin. Ja kansiothan löytyvät ryhmässä paikasta Kuvat ja sieltä kohdasta Albumit.

Itselläni oli isännän vapaapäivän myötä mukavasti aikaa ommella vielä yksi huutokohde. Ensimmäisiä huutokauppaan tulevia vaatteita miettiessäni päätin, että en uskalla ommella mitään sellaista vaatetta missä olisi kanttauksia, neppareita, tukikangasta tai mitään litistettäviä saumoja. Mutta tadaa, tässäpä niitä on, ihan jokaista! Minulla kun ei ole sellaisia hienoja apuvälineitä kuten peitetikkikone tai kantinkääntäjä, joten ompelujälki ei ole niin tehdasmaista tai ammattimaista. Ompelukoneen kaksoisneulalla siis huristellaan kantit ja nepparit kiinnitetään vasaralla.

Ompelin Warmly Wrapped -kaavoilla pienen kietaisubodyn koossa 56 (Ottobre 6/13) sekä saman lehden samankokoiset Giant Triangle -housut. Vaaleanpunaisten velourhousujen vyötärölle ompelin kuminauhakujan sijaan resorin. Toivottavasti joku ihana pieni vauva saa suloisen setin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti