tiistai 6. lokakuuta 2015

Pingale osallistuu: Roosa nauha -huutokauppa (1/2)


Perjantaina 9.10. vietetään Roosa nauha -päivää. Päivän tarkoituksena on kampanjoida syöpätietouden puolesta ja kerätä varoja syöpätutkimukseen. Roosa nauha on rintasyövän vastaisen taistelun symboli, kerrotaan keräyksen nettisivuilla. Kampanja keskittyy keräämään varoja juuri rintasyövän vastaiseen työhön.

Facebookissa aktiivisesti toimiva ompeluryhmämme Saumanvara osallistuu Roosa nauha -päivään järjestämällä huutokaupan! Ryhmän ompelijattaret ovat ommelleet huutokaupattavaksi erilaisia uniikkeja tuotteita. Kaupattavana on muun muassa upeita vaatteita kaiken ikäisille, ihania vauvojen leluja ja tarvikkeita, hienoja asusteita... Käyhän tutustumassa!

Huutokauppa tapahtuu Facebookissa perjantaina 9.10. kello 10-22 välisenä aikana. Osoite Saumanvaran sydämestä -huutokaupparyhmään löytyy tästä linkistä. Osallistuaksesi huutajaksi sinun täytyy kuulua ryhmään. Huutokaupan koko potti menee Roosa nauha -keräykseen! Ompelija lähettää tuotteensa kyseisen huudon voittajalle ja maksaa myös postikulut. Huutokaupan tarkemmat tiedot ja säännöt löytyy ryhmän tiedoista, luethan ne huolella!

Itse osallistun huutokauppaan kahdella lasten vaatteella. Ompelin vihreän fillarihupparin ja raidallisen peplum-mallisen mekon. Huppari on ommeltu joustocollegesta ja sen huppu on vuoritettu harmaalla trikoolla. Hihansuihin ompelin harmaat resorit. Huppari on kokoa 80 ja kaava on Crocodile (Ottobre 1/15).

Raidallinen peplum-mallinen mekko on ommeltu Marimekon raitatrikoosta. Mekko on kokoa 122 ja kaava Peplum (Ottobre 1/15).  


Nyt on mainio mahdollisuus tutustua taitavien ompelijoiden tuotteisiin ja huutaa itselleen käsintehtyjä ompeluksia. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on viisi euroa ja vähimmäiskorotus on yksi euro. Kuinka paljon sinä olisit valmis maksamaan kotimaassa ommellusta uniikista vaatteesta? Samalla voi osallistua keräykseen hyvän asian puolesta. Muista tutkia rintasi, vaikka heti!

Ehtisiköhän sitä ommella vielä jotain lisää... Mitä (lapsesi) vaatekaappi kaipaisi?

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania olet tehnyt huutokauppaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eitsu! Sinunkin tuotteet huutokaupassa oli oikein hienoja! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen! Toivottavasti menevät kaupaksi ja pääsevät hyvään kotiin :)

   Poista