keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kirjekuorilaukku ja tölkinavaajat

Syksyisissä ystäväpariskunnan häissä näin toisella juhlijalla mielenkiintoisen käsilaukun. Laukku oli kirjekuorimallinen ja virkattu vaalealla puuvillalangalla. Laukun kiiltävät yksityiskohdat saivat tutkimaan sitä vielä tarkemmin. Kaljatölkinnipsuja! Laukkuun oli virkattu kaljatölkinavausnipsuja! Mielettömän hieno!
 
Laukun oli virkannut ystäväni anoppi. Hän tekee laukkuja tilauksesta. Tilaus lähti oitis! Eräs toinenkin juhlija ihastui persoonalliseen laukkuun ja me molemmat tilasimme laukusta mustan version. Jokunen viikko vierähti, kunnes ystävä otti yhteyttä uuden veskani merkeissä.


 

Laukun uumenista löytyy tarvittaessa olkahihna.

Olen laukusta niin innoissani! En ole valitettavasti päässyt sitä vielä käyttämään, koska kauppa- ja puistoreissuille se on turhan fiini. Pulitin käsintehdystä käsveskasta 40 euroa.

Kaverin anoppi virkkaa kyseisiä laukkuja mielellään. Laukusta saa monenlaisia versioita. Omasta veskastani olisi esimerkiksi saanut tuplasti korkeamman (vai syvemmän..?) tai eri värisen. Ohessa muutama kuva myynnissä olevista versioista. Laukut ovat pienehköjä, avausnipsut antavat hieman mittakaavaa. Jos innostuit ja kiinnostuit niin jätä kommenttikenttään viesti, otan sinuun yhteyttä!
 

3 kommenttia:

 1. YStäväni perusti juuri yrityksen, missä hän valmistaa mm. vaatteita liittyen tölkin nipsuihin, mageita vai mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällaiset innovaatiot on kyllä niin upeita!

   Poista
 2. Sun laukku on kyllä noista hienoin :)

  VastaaPoista