lauantai 22. helmikuuta 2014

Herttainen pussilakana

Olen ommellut tyttärellemme muutaman pussilakanan ja saatujakin on kaapissa aimo pino. Tytöllä on siis varmasti tarpeeksi pussilakanoita.  En kuitenkaan voinut vastustaa ihanaa kangasta, josta oli saatava ommella tytölle jotain. Löysin kankaan taannoin Käpyset-nettikaupasta: Critter Camp -nimistä luomupuuvillaa. Saman kankaan jämäpaloista valmistui Marjatta-nuken toppamakuupussi. 
 
Sen verran nihkeilin ja pihistelin kankaan ostamisessa, että ostin sitä vain pussilakanan toiselle puolelle. Olimme isännän kanssa Eurokankaan lakanakangaspöydän ääressä ja hän ehdottomasti vaati pinkkiä (!!) kangasta pussilakanan toiseksi osaksi, vaikka minä olisin ollut enemmän mintunvihreän tai jonkun muun vihersävyisen kankaan kannalla. Pussilakanan taakse päätyi sitten lohenpunainen puuvillakangas.
 
Tytöllä on käytössä äitiyspakkauksen täkki, joten pussilakanan mitat ovat n. 80 x 120 cm. Kangas on mielestäni todella herkullinen ja herttainen. Tytärkin bongaa siitä tuttuja asioita: kettu, pupu, bambi, siili, puu ja ova.
 


 

2 kommenttia:

  1. On kyllä hieno kangas! Meillä on vaan yksi itsetehty pussilakana, ihastuin kangaskaupassa kuppikakku-kankaaseen ja ajattelin tehdä siitä pussilakanan ja tyynyliinan. Tai oikeastaan ajattelin, että äiti tekee... Ja tekikin :) Lapsi tykkää kun on herkullisia kakkuja sänky täynnä. Ja pihi olin minäkin, toinen puoli on valkoinen. ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kuppikakku-unet! Joo mitäs sitä suotta ostamaan kolmatta metriä arvokasta kangasta, kun toisen puolen kanssa voi pihistellä!

      Poista