keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Lahjoja tulevalle äidille

Vielä jokunen vuosi sitten ystäväpiirissäni lapsi oli harvinaisuus. Nyt vauvoja on syntynyt tasaiseen tahtiin ja puolen vuoden sisällä jokaisella rakkaalla ystävälläni on lapsi (joillakin jopa kolme). Olen niin iloinen ja onnellinen kaikkien puolesta!
 
Tänään juhlistimme pienimuotoisesti erään ystäväni äidiksi tulemista. Yllätimme hänet muutaman ystävän kesken hänen kotoaan ja veimme toki tarjottavat mukanamme.
 
Laitoin kiertoon oman imetystyynyni, jonka tein ennen tyttäreni syntymää. Tyyny on ollut tässä välissä käytössä toisellakin ystävällä. Halusin kuitenkin tehdä tyynystä tulevan äidin näköisen, joten ompelin siihen uuden päällisen. Sattumalta kotoa löytyi ihanaa violettia pilkkukangasta, jota olin ostanut ajatushöperöissäni liikaa yhteen toiseen ompeluprojektiini. Muistelin kyseisen värin sopivan lahjansaajan sisustukseen ja se jos mikä on tärkeintä valtavan tyynyn kohdalla... Pitkä valkoinen vetoketjukin löytyi omista varastoista, joten sitäkään ei tarvinnut metsästää.
 
 
 
 
Lisäksi ompelin seitsemän paria kestoliivinsuojuksia. Uloin kerros on PUL-kangasta, välissä on fleecehuopaa ja ihoa vasten on ohut kuivaliinakangas. Iholle tuleva kuivaliinakangas päästää vuotaneet maitotipat lävitseen imukykyiselle fleecelle ja PUL-kangas puolestaan pitää kosteuden sisällään. Samoja materiaaleja siis kuin kestovaipoissa.
 

 


Värikkäät kankaat ovat PUL-kangasta, valkoinen on myös urheiluvaatteissa
käytettävää kuivaliinakangasta. Välissä valkoista fleeceä.

 

 
Mutta eihän Pingale malttanut olla hurauttamatta vielä pieniä pöksyjä. Valmistuvat niin kädenkäänteessä! Varsinkin, kun menee kangasläjän kanssa mummolaan ja saa rauhassa leikellä kankaita. Taisi mummokin päästä jokusen tissilappulippusen leikkaamaan...


 

1 kommentti:

  1. ihan mahtava lahja, sä oot niin mieletön kun osaat ajatella sun kavereita!

    VastaaPoista