torstai 20. helmikuuta 2014

Nuken makuupussi

Tyttären alettua leikkimään ja hoivaamaan Marjatta-nukkeaan on nukke päässyt/joutunut myös mukaan ulkoleikkeihin ja autoreissuille. Toisinaan tyttö vaatii myös Maijan päiväunille mukaan. Mutta voi Marjattaa, hänhän paleltuu ulkona! Olemme välillä laittaneet Marjatan myssyn sisään makuupussin korvikkeena. Tänäänkin tyttö halusi ottaa nukkensa ulos, mutta vaati samalla pussi, pussi, joten Marjatta istui pulkassa tytön myssyn sisällä.
 
Mummolassa on minun vanha Viivi-nukkeni, jolla on oma makuupussi. Tyttö leikkii sielläkin nukkejen kanssa, työntelee pikkurattaissa makuupussissaan olevaa Viiviä. Pitihän sitä Marjatallekin saada oma makuupussi kylmille keleille!
 
Pingalen kangassenkistä löytyy vaikka mitä kangasta, materiaalia ja tarviketta, joten yksi toppamakuupussi vetoketjuineen syntyi päiväunien aikana. Makuupussin ulkokankaana oleva luomupuuvilla on tilattu Käpyseltä ja on nimeltään Critter Camp. Vuorina on paksuhkoa vanulevyä ja sisäkankaana yksiväristä puuvillakangasta.
 

 
 

3 kommenttia:

  1. Tulin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi. Tässä ihan sydän sulaa ♥ Nämä ompelujutut tuovat mieleen oman lapsuuden. Mulla oli nimittäin Marimekon sinisestä muija-kankaasta äidin ompelema nuken makuupussi Timo-nukelle, kun itse päälläni oli samasta kankaasta puku :) moni paita oli äidin vanhasta mari-paidasta pienennetty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun palasit! Blogi elää välillä vähän hiljaiseloa, mutta täällä ollaan! Marimekon kankaat ovat yleensä ottaen aivan huippuja. Olette Timon kanssa olleet varmasti hyvä pari samoissa kuoseissa!

      Poista