maanantai 29. kesäkuuta 2015

Pupu Tupuna -huumaa

Lapsena yksi lempisatuhahmoistani oli ehdottomasti Pupu Tupuna. Minulla oli Tupuna-kirjoja vino pino ja ne on luettu uudestaan ja uudestaan. Sadut ovat niin lämminhenkisiä, herkälle lapselle tarpeeksi ystävällisiä ja kuvitus on kaunista, mielenkiintoista ja sopivan yksityiskohtaista.

Olen kovin iloinen ja kiitollinen, että vanhempani ovat säilyttäneet koko pinon Pupu Tupunoita. Nyt niitä on luettu uudelleen ja uudelleen omalle tyttärelle! Tytär on myös kovin ihastunut kirjasarjaan ja satujen pupuun.

Lastenvaateliike Metsolan nettikaupasta löysin vuosi sitten Pupu Tupuna -tyynyliinoja ja -harsoja! Tytär sai syyskuussa syntyneeltä pikkuveljeltään isosiskonlahjana Pupu Tupuna -harson ja se on ollut tärkeänä unikaverina siitä lähtien. Isoon tyynyyn sopiva tyynyliina on ollut sängyssä lähinnä päänalusliinana, koska niin isoa tyynyä ei ole vielä käytössä. Toinen ostamani tyynyliina on vieläkin paketissaan jemmassa...

Vuosi sitten jo katselin Pupu Tupuna -kuosisia kankaita, mutta en jotenkin raaskinut niitä ostaa. Tasaisin väliajoin olen niitä netissä vilkuillut, mutta jättänyt klikkaamatta ostoskoriin, kunnes... Jumbon kauppakeskukseen avattiin kesäkuussa Metsolan pop up -myymälä. Ihan vahingossa (kröhmm) piipahdin siellä heti sen auettua kesäkuun alussa. Mukaan tarttui Pupu Tupuna -kylpypyyhe (10€), pinkkipohjaiset Pupu Tupuna -legginsit (15€) sekä vihdoin metri keltapohjaista Pupu Tupuna -trikoota (24,90€). Tytär oli ostokset nähtyään aivan innoissaan! (Pop up -myymälä on paikallaan vielä heinäkuun loppuun.)

Pupu Tupuna -trikoosta olen nyt ommellut t-paidan ja legginsit. Ompelin legginsien kaveriksi vihreän joustofroteisen, hiippahuppuisen ja kengurutaskuisen mekon. Housujen kaava on Ottobren numerosta 1/2015 ja mekko on muokkaus saman lehden Crocodile-hupparista. T-paita on ommeltu Ottobren Hoops-kaavalla, numerosta 3/2012.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti